متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا رابطه بین آلفا کاروتن و خطر مرگ را در 15 هزار و 318 فرد بالغ 20 سال به بالا ارزیابی کردند و متوجه شدند در طول دوره مطالعات خطر مرگ در افرادی که سطح آلفا کاروتن در خونشان بیشتر بوده، کاهش پیدا کرده است.
در مقایسه با افرادی که سطح سرمی آلفا کاروتن آنها0 تا 1 µg/dL بود ، افراد با سطح سرمی بالاتر به طور معناداری میزان مرگ و میر کمتری ناشی از هر علتی داشتند.
این محققین تاکید کردند سبزیجات سبز و زردرنگی حاوی ترکیب آلفا کاروتن باعث افزایش طول عمر می شود.
این مطالعه نشان داد وجود آنتی اکسیدان هایی نظیر آلفا کاروتن که به وفور در میوه و سبزی دیده می شود، باعث کاهش خطر مرگ ناگهانی و افزایش طول عمر می شود. آنتی اکسیدان ها، ترکیباتی هستند که باعث محافظت سلول ها در برابر آسیب ناشی از مولکول هایی سمی سرطان زا موسوم به رادیکال های آزاد می شوند.
Arch Intern Med. Published online November 22, 2010