مواد لازم برای پنج نفر:
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
ارده 3قاشق غذاخوری
نخودپخته 1پیمانه خورد شده
زرشک 2قاشق غذاخوری
زعفران آب شده 1قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمز به میزان لازم
لیموترش به میزان لازم
طرز تهیه:
نخود را مثل همیشه از یک شب قبل خیس کرده، آب آن را چندین بار عوض کنید و سپس بپزید.نخودهای پخته شده را به همراه بقیه ی مواد در مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید تا سس یکنواختی به دست آید.
این سس کاملا گیاهی و رژیمیست و به دلیل زرشکی که دارد خوشرنگ بوده و بر روی یک سالاد فصل مخصوص (کاهو، هویج رنده شده، ذرت و کمی گردو) بسیار خوشمزه خواهد بود.