باورهای گوناگونی درباره تاثیر استفاده از برخی موادغذایی در كاهش یا افزایش وزن وجود دارد. یكی از این باورها، استفاده از سركه سیب است. باید بدانیم كه سركه سیب سبب كاهش وزن و جلوگیری از ایجاد سرطان و سكتههای قلبی و پائین بردن فشارخون و هرگونه فایده بهداشتی دیگر میشود. این ماده غذایی یك افزودنی خوب برای سالاد و نیز افزودنی مورد علاقه بسیاری از افراد است كه هیچ اثر دارویی ندارد.
این ماده غذایی حاوی ۹۵درصد آب بوده و تنها پنج درصد اسیداستیك است. در شرایط آزمایشگاهی این ماده به علت ویژگی اسیدی خود منجر به جلوگیری از رشد باكتریها میشود. برای همین هم به عنوان مادهای نگهدارنده در ساخت بسیاری از ترشیها مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما در بدن انسان این ماده به هیچ وجه سبب از بین رفتن باكتریها، جلوگیری از عفونت یا هرگونه كمك دیگر به وضعیت بهداشتی افراد نمیشود. اسید معده از اسید موجود در سركه سیب، بسیار قویتر است و تنها راهی كه میتواند منجر به لاغری به وسیله این ماده غذایی شود، استفاده از آن در تهیه سالاد یا به همراه انواع میوهها است. این امر خود سبب افزایش دریافت مواد غذایی نظیر میوهها و انواع سبزیها است كه میتوانند انسان را در كاهش وزن یاری كنند.