: در تحقیقی در مورد ۳۴ هزار عضو کلیسای ادونتیست، مشاهده شد کسانی که گوشت می خورند ۸۸ % احتمال مبتلا شدن به سرطان رودۀ بزرگ و۵۴ % احتمال مبتلا شدن به سرطان پروستات را دارند.
این دو مهمترین آنها بودند. همچنین تحقیقات علمی از ارتباطی قوی میان مصرف شیر، پنیر و دیگر محصولات لبنی و خطر ابتلا به سرطان پروستات می گویند.
در کشورهایی نظیر تایلند، ژاپن و چین که مردهای آنها هیچ شیر یا محصولات لبنی استفاده نمی کنند، میزان ابتلا به سرطان پروستات به طور قابل توجهی پایین تر از کشورهای فنلاند، سوئد و سوئیس است که مصرف ممحصولات لبنی در آنها زیاد است.
تحقیقی شامل ۴۸ هزار نفر از دست اندرکاران در زمینه ی پزشکی که در دانشگاه هاروارد آمریکا انجام شد، نشان داد که شرکت کنندگانی که روزانه بیش از ۲ لیوان شیر مصرف می کنند نسبت به کسانی که اصلاً محصولات لبنی نمی خورند، % ۶۰ بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند.