«مصرف افراطی ترشی و شور موجب وارد آمدن آسیبهای جدی به سیستم گوارشی میشود.»
«سرطانها تا حدود زیادی قابل پیشگیری هستند و تغذیه سالم یكی از راههای پیشگیری از سرطان است.»
«در انار ماده ی ضد سرطان پروستات به نام فلاوونویید یا اسیدآلاجیك، و در پرتقال نیز ویتامین C و پلیفنولهای فراوان که عامل ضد سرطان پروستات هستند، وجود دارد.»
«افزایش مصرف سبزی، میوه و سالاد كه در تولید آنها از سموم و فاضلاب استفاده نشده باشد، به دلیل داشتن ویتامین E و C و فلاوونویید، خطر ابتلا به سرطان را كاهش میدهد.»
«همچنین مصرف كرفس بهدلیل داشتن لوتئولین و پیاز به علت دارا بودن مادهای حلقوی بهنام كرسیتین با خاصیت ضد سرطانی، احتمال ابتلا به سرطان را كاهش میدهد.»
توصیه می شود که نانهای باگت ساندویچی، لواش و تافتون به علت درصد پایین سبوس، كمتر استفاده شود و در مقابل، نان پر سبوس مثل سنگک كه ضد سرطان روده بزرگ است را بیشتر مصرف نمایند.
«مصرف ماهی دودی و نمك سود شده، خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش میدهد.»
توصیه می شود، به جای ظروف تفلون، پلاستیكی و یكبار مصرف، از ظروف شیشهای، استیل و چُدنی استفاده کنید.