سرطان معده با مصرف زیاد ترشی و شور

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #82069
    Shafiei
    مشارکت کننده

    «مصرف افراطی ترشی و شور موجب وارد آمدن آسیب‌های جدی به سیستم گوارشی می‌شود.»

    «سرطان‌ها تا حدود زیادی قابل پیشگیری هستند و تغذیه سالم یكی از راه‌های پیشگیری از سرطان است.»

    «در انار ماده ی ضد سرطان پروستات به نام فلاوونویید یا اسیدآلاجیك، و در پرتقال نیز ویتامین C و پلی‌فنول‌های فراوان که عامل ضد سرطان ‌پروستات هستند، وجود دارد.»

    «افزایش مصرف سبزی، میوه و سالاد كه در تولید آنها از سموم و فاضلاب استفاده نشده باشد، به دلیل داشتن ویتامین E و C و فلاوونویید، خطر ابتلا به سرطان را كاهش می‌دهد.»

    «همچنین مصرف كرفس به‌دلیل داشتن لوتئولین و پیاز به علت دارا بودن ماده‌ای حلقوی به‌نام كرسیتین با خاصیت ضد سرطانی، احتمال ابتلا به سرطان را كاهش می‌دهد.»

    توصیه می شود که نان‌های باگت ساندویچی، لواش و تافتون به علت درصد پایین سبوس، كمتر استفاده شود و در مقابل، نان پر سبوس مثل سنگک كه ضد سرطان روده بزرگ است را بیشتر مصرف نمایند.

    «مصرف ماهی دودی و نمك سود شده، خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد.»

    توصیه می شود، به ‌جای ظروف تفلون، پلاستیكی و یك‌بار مصرف، از ظروف شیشه‌ای، استیل و چُدنی استفاده کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.