سرخ کردن

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #79157
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    این روش از روش‌های نامناسب طبخ مي‌باشد. حتی اگر روغن طبخ به طور کامل دور ریخته شود، مقداری از روغن آن جذب غذا مي‌شود که موجب افزایش کالری دریافتی مي‌شود. به علاوه، این روغن معمولا از نوع روغن‌های نامناسب است که خود افزاینده خطر بیماری‌ها است. درجه حرارت بالای طبخ در حضور روغن‌ها بویژه اگر روغن مخصوص سرخ کردن نباشد موجب ایجاد هیدروکربن‌های آروماتیک پلی سیکلیک و آمين‌هاي هتروسیکلیک مي‌شود که ترکیبات سرطانزا هستند. بهتر است از این روش استفاده نشود، اما درصورتیکه از این روش استفاده مي‌كنيد، از روغن‌های مخصوص سرخ کردن استفاده نماييد و در ظروف در بسته با سطح کوچک و در مدت زمان کوتاه و حرارت کم سرخ کنید و پس از سرخ کردن، روغن اضافه بوسیله دستمال گرفته شود. یکی از خطرناک‌ترین غذاهای سرخ شده چیپس و سیب‌زمینی سرخ شده بویژه انواع آماده آن است که به شدت سرطانزا است. استفاده از ظروف نچسب با کاهش نیاز به روغن خطر را کاهش مي‌دهد. استفاده از سرخ‌کن به دلیل امکان کنترل دما و زمان سرخ کردن و نیز کاهش مواجهه با اکسیژن توصیه مي‌شود. به هرحال به یاد داشته باشید که از روغن تازه استفاده کنید و در صورت استفاده مجدد حتما بعد سرخ کردن روغن را صاف نماييد تا مواد غذایی در آن نماند و در جای تاریک و خنک در ظرف در بسته نگه دارید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.