سبوس و پیشگیری از سرطان

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #76030
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    مرکز سرطان دانشگاه کلرادو شواهد امیدوارکننده ای از خواص مصرف سبوس برنج در پیشگیری از سرطان ارائه داده است
    نتایج بررسی های پژوهشگران نشان داده است، تعادل ظریفی بین اجزای فعال در سبوس برنج است که در کنار هم فعالیت های ضد سرطانی نشان میدهند از جمله توانایی برای مهار تکثیر سلولی، تغییر پیشرفت چرخه سلولی و شروع مرگ سلولی برنامه ریزی شده که بعنوان آپوپتوز در سلول های بدخیم شناخته شده است
    بر اساس این نتایج گنجاندن سبوس برنج در وعده‌های غذایی می‌تواند تاثیر چشمگیری بر سلامتی داشته باشد.
    Adv Nutr2012

    #99551
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    ممنون، مطلب مفیدی بود
    پس مصرف برنج قهوه ای به جای برنج سفید و تصفیه شده راحلی موثر در پیشگیری از سرطان خواهد بود .

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.