مرکز سرطان دانشگاه کلرادو شواهد امیدوارکننده ای از خواص مصرف سبوس برنج در پیشگیری از سرطان ارائه داده است
نتایج بررسی های پژوهشگران نشان داده است، تعادل ظریفی بین اجزای فعال در سبوس برنج است که در کنار هم فعالیت های ضد سرطانی نشان میدهند از جمله توانایی برای مهار تکثیر سلولی، تغییر پیشرفت چرخه سلولی و شروع مرگ سلولی برنامه ریزی شده که بعنوان آپوپتوز در سلول های بدخیم شناخته شده است
بر اساس این نتایج گنجاندن سبوس برنج در وعدههای غذایی میتواند تاثیر چشمگیری بر سلامتی داشته باشد.
Adv Nutr2012