-
نویسندهنوشتهها
-
۲ اسفند، ۱۳۹۱ در ۱۲:۴۶ #75700
s.farzi
مشارکت کنندهاسفناج دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شبكیه چشم جلوگیری میكند.
اسفناج سرشار از اسید فولیك است كه یكی از ویتامینهای گروه B است. از نقایص عصبی جنین پیشگیری میكند و در سلامت جنین نقش دارد.
اسفناج دارای تركیباتی است كه از آسیب رساندن به عروق خونی بدن جلوگیری میكند و موجب پایین آوردن هموسیستئین خون میشود.
هموسیستئین ماده آزار دهنده جدار عروق خونی است كه موجب بیماری قلبی و عروقی میشود و اسیدفولیك از این مشكل پیشگیری میكند.
اسفناج دارای آهن قابل ملاحظهای است، اما جذب آهن در «اسفناج» به خوبی آهنهای حیوانی نیست.
اسفناج همچنین دارای لوتئین و زئازانتین است كه از تخریب شبكیه چشم جلوگیری میكند، مانع كوری میشود و موجب سالم ماندن ماكولای چشم میشود. این سبزی بر اعصاب پاراسمپاتیك نیز تاثیر مثبت میگذارد.
اگر اسفناج با ماست خورده شود مانع جذب مقداری از كلسیم ماست میشود.۳ اسفند، ۱۳۹۱ در ۰۳:۵۸ #99345zahra jamshidi
مشارکت کنندهممنون
مطلب مفیدی بود
نکته دیگه ای که هم می توان به این مطلب افزود این است که پختن اسفناج، آب موجود در آن را کاهش داده و تراکم آن را افزایش می دهد و مخلوط کردن حجم زیادی از اسفناج با ماست به دلیل وجود اگزالات مانع از جذب کلسیم می شود. پس بهتر است اسفناج های تازه و خام را مصرف کنیم .۵ اسفند، ۱۳۹۱ در ۱۰:۵۹ #99359s.farzi
مشارکت کنندهممنون از شما جمشیدی عزیز…
۵ اسفند، ۱۳۹۱ در ۱۱:۲۸ #99362zahra jamshidi
مشارکت کنندهZ.JAMSHIDI wrote:ممنون
مطلب مفیدی بود
نکته دیگه ای که هم می توان به این مطلب افزود این است که پختن اسفناج، آب موجود در آن را کاهش داده و تراکم آن را افزایش می دهد و مخلوط کردن حجم زیادی از اسفناج پخته با ماست به دلیل وجود اگزالات مانع از جذب کلسیم می شود. پس بهتر است اسفناج های تازه و خام را مصرف کنیم . -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.







