سبزیجات را بیش از حد نپزید

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #80629
    v.fatoorechi
    مشارکت کننده

    محققان توصیه می‌کنند: برای حفظ ارزش غذایی سبزیجات، آنها را بیش از حد نپزید.
    پخت و پز درست سبزیجات می‌تواند به حفظ تمامی مواد مغذی آنها کمک کند. از طرف دیگر طبق گفته متخصصان، پختن زیاد سبزیجات می‌تواند باعث از بین رفتن ویتامین‌ها و مواد مغذی ارزشمند آن شود.
    محققان آکادمی تغذیه و رژیم‌های غذایی، توصیه‌هایی را در خصوص پخت سبزیجات ارائه داده‌اند:
    – به جای آن که سبزیجات را در آب خیس کنید، از یک برس نرم و آب برای تمیز کردن محصولات با پوست ضخیم استفاده کنید، زیرا خیساندن آنها ممکن است باعث شود برخی از مواد مغذی آن در آب حل شود.
    – به جای پختن سبزیجات در آب، آنها را بخار پز کنید.
    – اگر سبزیجات را درآب طبخ می‌کنید، آب آن را نگه دارید تا در غذاهای دیگر استفاده کنید.
    – طبخ سبزیجات در مایکروفر بهتر است، زیرا زمان پخت کوتاه‌تر می تواند به حفظ ارزش غذایی آن کمک کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.