سبزیجات ارگانیک، آنتی اکسیدان‌های برتر ندارند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #86005
    Shafiei
    مشارکت کننده

    سبزیجات ارگانیک فاقد آنتی اکسیدان‌های مفید بیشتر برای سلامتی هستند. پیازها، هویج‌ها و سیب زمینی‌هایی که به روش ارگانیک تولید می‌شوند، بیشتر از سبزیجات تهیه شده به روش سنتی و با آفت کش‌ها، حاوی آنتی اکسیدان‌های مفید نیستند.هر چند محصولات ارگانیک مزایای بسیاری از جمله طعم بهتر، سازگاری با محیط زیست و حتی مزایایی برای بهبود سلامتی دارند، اما باید تاکید شود که به لحاظ محتوای آنتی اکسیدان‌ها این محصولات به سبزیجات معمولی برتری ندارند. به علاوه مزایای این محصولات برای سلامتی هنوز موضوعی بحث برانگیز است و باید بیشتر مستندات علمی پیدا کند.

    این پزشکان دریافتند که بین محتوای آنتی اکسیدان‌های محصولات ارگانیک و معمولی تفاوت وجود ندارد. غذاهای ارگانیک محصولات حیوانی و گیاهی هستند که در تولید آن‌ها از سیستم‌های طبیعی استفاده شده و اصلاح ژنتیکی و مواد شیمیایی مثل حشره کش‌ها، آفت کش‌ها و علف کش‌ها به کار نرفته است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.