محققان آمریکایی دریافتند که کرفس، کنگر فرنگی و گیاهان معطری مانند «مرزنگوش مکزیکی» که شامل «آپیجینین» و «لوتئولین»، «فلاونوئیدها» است باعث نابود شدن سلولهای سرطانی لوزالمعده انسان میشوند.
«الویرا مجیا» استاد شیمی و سمشناسی موادغذایی در دانشگاه «ایلینوی» و «جدی جانسون» دانشجوی دکترا در آزمایشگاه «دومجیا» دریافتند که استفاده از فلاونوئیدها قبل از تجویز یک داروی شیمی درمانی به عنوان پیش درمان آنزیمی که در از بین بردن سلولهای سرطان لوزالمعده نقش مهمی دارد را تسهیل میکند.
مجینا گفت: اگر شما در طول زندگی خود به خوردن بسیاری از میوهها و سبزیها عادت دارید، در معرض مزمن به فلاونوئیدهای فعال زیستی قرار میگیرید که قطعاً به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک میکند.
نتایج این یافتهها آنلاین در تغذیه مولکولی و تحقیق غذایی منتشر شده است.