سبزي‌جات و ديابت چه ارتباطي دارند؟

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #66514
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    سبزيجات بزگ سبر با کاهش خطر ديابت نوع دوم همراه است. مطالعات زيادي نشان داده اند که رژيم غذايي نقش مهمي در کنترل و کاهش بيماري‌ها دارد و از آن جمله سبزيجات برگ سبز هم جاي خود را دارند
    به گزارش هلث‌دي نيوز يک مطالعه تازه نشان مي‌دهد که خوردن سبزيجات برگ‌دار و برگ‌دار سبز تيره مي‌تواند به طور قابل توجهي خطر ابتلا به ديابت نوع دوم را کاهش دهد.تخمين زده مي‌شود که 4/6 درصد از بيماران در سراسر جهان مبتلا به ديابت هستند و حتي اين ميزان در حال افزايش است. محققان در حال بررسي نقش رژيم غذايي در ايجاد ديابت هستند. محققان مرکز تغذيه دانشگاه ليسستر در انگلستان با بررسي 6 مطالعه ارتباط بين رژيم غذايي و شيوع ديابت نوع دوم را بررسي کردند. اين محققان دريافتند در مقايسه با کساني که کمترين ميزان سبزيجات برگ‌سبز را مصرف مي‌کردند(2/0 وعده در روز)، کساني که بيشترين ميزان ميوه و سبزي را مصرف مي کردند(35/1 وعده در طول روز)، 14 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به ديابت نوع دوم بودند.
    – سلامت ايران

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.