ساندویچ ژامبون تنوری

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69710
    farzaneh negahban
    مشارکت کننده

    ژامبون تازه 250 گرم
    سرکه سیب یا آب نارنج 1 قاشق غذاخوری
    سس خردل 1 قاشق غذاخوری
    ادویه جات (فلفل و زردچوبه …) به مقدار لازم
    نان باگت 8 برش
    کره به مقدار کم

    طرز تهیه: کره را با سرکه در ظرفی مخلوط کرده و آنقدر می زنیم تا رنگ آن روشن شده و پف کند.
    ادویه جات و خردل را اضافه کرده و در آخر ژامبون برش زده را افزوده و مخلوط می کنیم

    دو برش نان را کمی چرب کرده و یک چهارم مواد را درون برش ها قرار می دهیم. می توانید در آخر ساندویچ ها را با فویل درون فر قرار داده و تنوری کنید.

    iranchef.com

    #96651
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    وای چه خوشمزه

    #97253
    amini
    مشارکت کننده

    ساندویچ خوشمزه ای میشه.همین که از سس مایونز استفاده نشده خیلی خوبه

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 3)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.