سالمون مخصوص

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77039
    zahra jamshidi
    مشارکت کننده

    آيا مي‌خواهيد امگا3 را کاملا طبيعي به بدنتان برسانيد و در عين حال از شکل هميشگي طبخ و سرو ماهي خسته شده‌ايد؟ اگر اينطور است راه‌هاي متنوع‌تري را به شما پيشنهاد مي‌کنيم. ماهي را در قالب پيتزا بخوريد آن هم از نوع دريايي‌اش.
    مواد لازم:
    خمير پيتزا: 150 گرم
    روغن زيتون: 3 قاشق سوپ‌خوري، قارچ: 200 گرم
    پياز خلالي شده: يک چهارم پيمانه
    فيله ماهي تيلا پيلا: 100 گرم
    ميگو پخته‌شده: 100 گرم، نخود‌فرنگي پخته: 100 گرم
    هويج پخته نگيني: 50 گرم
    فلفل دلمه‌اي: 50 گرم، پنير موتزارلا: 50 گرم
    پنير پيتزا: يک دوم پيمانه
    پودر ارگانو، آويشن، فلفل قرمز، پاپريکا: به مقدار لازم

    طرز تهيه:
    فيله ماهي‌ها را در کف يک ظرف با يک قاشق سوپ‌خوري زعفران حل‌شده و يک قاشق سوپ‌خوري روغن با در بسته بگذاريد تا پخته شود. حرارت را ملايم رو به تند بگذاريد. سپس ماهي را برگردانيد و يک دقيقه زمان بدهيد تا طبخ شود. ماهي را خارج کنيد و بگذاريد خنک بشود. کف قالب پيتزا را با روغن زيتون چرب و بعد خمير را داخل آن باز کنيد. پودر پنير موتزارلا را روي خمير پيتزا بپاشيد و سپس کمي پياز روي سطح آن پخش کنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد پياز را به طور کامل از اين دستور حذف کنيد. تکه‌هاي ماهي، قارچ و سبزي‌ها را روي خمير بريزيد. پودر پنير پيتزا را در مقدار کم اضافه کنيد و بعد ميگوها را روي آن قرار بدهيد.
    فر را از پيش با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم کنيد و سپس پيتزا را به مدت 15 دقيقه داخل آن بگذاريد تا پخته شود.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.