در حقیقت سالمون بهترین غذا برای سلامت قلب می باشد که غنی از امگا3 DHA , EPA می باشد . امگا3 ریسک آریتمی را کاهش می دهد . آریتمی از جمله شرایطی محسوب میشود که منتهی به مرگ ناگهانی قلبی می گردد . همچنین سالمون تری گلیسرید خون و التهاب را نیز کاهش می دهد . انجمن قلب آمریکا (AHA) ،مصرف دو واحد در هفته از سالمون یا دیگر ماهی های روغنی را توصیه می کند .
پیشنهاد : ماهی را همراه با سبزیجات و ادویه های گیاهی در لای فویل بپیچید و در فر بگذارید . سالمون پخته شده و رشته رشته شده را نیز می توان در سالاد ریخته و استفاده کرد .
منبع : webMD April25,2011