«تخممرغ باعث بهبود يادگيري و تقويت حافظه در تمام سنين بهخصوص سالمندان ميشود.» «يك عدد تخممرغ متوسط داراي70 كيلوكالري انرژي، شش و نيم گرم پروتئين و 5 گرم چربي است. همچنين مقادير كمتري كلسيم و آهن و 65 صدم ميكروگرم ويتامين B و Kدارد. چربيهاي موجود در تخممرغ از چربيهاي با ارزشي هستند كه در آنها مادهاي به نام كولين وجود دارد. كولين نقش بسيار مهمي در انتقال پيامهاي عصبي، رشد و نمو مغز بهخصوص در جنين و نوزادان دارد و باعث بهبود يادگيري و تقويت حافظه در تمام سنين بهخصوص سالمندان ميشود و ميتواند از پيشرفت آلزايمر جلوگيري كند.»
مصرف روزانه يك عدد تخممرغ به همه افراد توصيه میشود. «در صورتي كه فردي دچار سابقه خانوادگي بيماريهايي مانند ديابت، قلبي – عروقي، فشارخون و كلسترول بالا باشد، بايد حداكثر 3 زرده تخممرغ در هفته مصرف کند ولي محدوديتي از نظر مصرف سفيده تخممرغ وجود ندارد.»