سالاد پيازچه و سيب زميني(آلمان)
مواد لازم:
سيب زميني پخته 2 عدد
تخم مرغ پخته 2 عدد
خيارشور خرد شده 100 گرم
پيازچه خرد شده 2 قاشق سوپ خوري
کنسرو ذرت 2 قاشق سوپ خوري
شويد تازه خرد شده 2 قاشق سوپ خوري
ماست 1 پيمانه
خامه يک دوم پيمانه
آب ليمو ترش 2 قاشق سوپ خوري
سرکه 1 قاشق سوپ خوري
نمک، فلفل و پودر آويشن مقداري
روغن زيتون 1 قاشق سوپ خوري
ذرت کوچک(جهت تزيين) چند عدد
زيتون سياه و سبز 8 عدد
روش تهيه:
سيب زميني هاي پخته را پوست بگيريد و خرد نماييد.
تخم مرغ هاي پخته را نيز به صورت هم اندازه و خيار شور را نگيني خرد کنيد.
سپس پيازچه هاي شسته را به صورت حلقه اي خرد نماييد.
آن گاه کنسرو ذرت را به شويد خرد شده بيفزاييد و تمام مواد را مخلوط کنيد.
تهيه ي سُس:
در کاسه اي مناسب، ماست را با خامه مخلوط نماييد و آب ليمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آويشن و در پايان، روغن زيتون را بيفزاييد.
هنگامي که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بريزيد، کاملاً هم بزنيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.
اکنون سالاد را در ظرف مناسب بريزيد و اطراف آن، ذرت، پيازچه هاي تزيين شده و برش هاي زيتون سياه و سبز قرار دهيد.
کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی