سالاد پيازچه و سيب زميني(آلمان)

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #72540
    amini
    مشارکت کننده

    سالاد پيازچه و سيب زميني(آلمان)
    مواد لازم:

    سيب زميني پخته 2 عدد

    تخم مرغ پخته 2 عدد

    خيارشور خرد شده 100 گرم

    پيازچه خرد شده 2 قاشق سوپ خوري

    کنسرو ذرت 2 قاشق سوپ خوري

    شويد تازه خرد شده 2 قاشق سوپ خوري

    ماست 1 پيمانه

    خامه يک دوم پيمانه

    آب ليمو ترش 2 قاشق سوپ خوري

    سرکه 1 قاشق سوپ خوري

    نمک، فلفل و پودر آويشن مقداري

    روغن زيتون 1 قاشق سوپ خوري

    ذرت کوچک(جهت تزيين) چند عدد

    زيتون سياه و سبز 8 عدد

    روش تهيه:

    سيب زميني هاي پخته را پوست بگيريد و خرد نماييد.

    تخم مرغ هاي پخته را نيز به صورت هم اندازه و خيار شور را نگيني خرد کنيد.

    سپس پيازچه هاي شسته را به صورت حلقه اي خرد نماييد.

    آن گاه کنسرو ذرت را به شويد خرد شده بيفزاييد و تمام مواد را مخلوط کنيد.

    تهيه ي سُس:

    در کاسه اي مناسب، ماست را با خامه مخلوط نماييد و آب ليمو ترش، سرکه، نمک، فلفل، پودر آويشن و در پايان، روغن زيتون را بيفزاييد.

    هنگامي که سُس آماده شد، درون مواد سالاد بريزيد، کاملاً هم بزنيد و به مدت يک ساعت در يخچال قرار دهيد تا مزه دار شود.

    اکنون سالاد را در ظرف مناسب بريزيد و اطراف آن، ذرت، پيازچه هاي تزيين شده و برش هاي زيتون سياه و سبز قرار دهيد.

    کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.