مواد لازم برای 2 نفر
ورمیشل يك بسته
فیله ماهی آزاد 4 عدد
خامهی تازهی کم چرب 2 قاشق غذاخوری
سیر يك عدد
موسیر يك عدد
سرکه يك قاشق
روغن يك قاشق
کاهو چند برگ
نمک و فلفل به مقدار لازم
روش تهیه
مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
مدت زمان پخت: 3 دقیقه
ورمیشلها را داخل آب جوش ریخته و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و ماهی آزاد که به فیلههای نازک برش دادهاید را داخل آن بریزید. سیر و موسیر را پوست بگیرید و له کنید. سپس آنها را به ماهی اضافه کنید.
ماهی را سرخ کنید. 2 قاشق خامه را با ورمیشلها مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنید. کاهو را شسته و خرد کنید و اجازه دهید آب آنها کشیده شود. کمی سرکه به آنها اضافه کنید. سپس مواد را با ورمیشلها ترکیب کرده و هم بزنید و سرو کنید.