سالاد میوه قرمز

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #94745
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    مواد لازم:

    هندوانه: ½1 کیلو

    انگور قرمز (ترجیحا” بدون هسته): 120 گرم

    انجیر قرمز: 6 عدد

    مواد لازم برای شیره ی سالاد:

    پوست رنده شده ی 1 لیمو ترش

    آب و پوست رنده شده ی 1 پرتقال

    عسل: 3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    هندوانه را چهار گوش خرد کنید. هر انجیر را هم 8 قاچ کنید. هندوانه، انگور و انجیر را در کاسه ای بریزید.

    عسل، آب پرتقال و پوست رنده شده ی پرتقال و لیمو را در قابلمه ای ریخته و 1 دقیقه بجوشانید. سپس شیره را روی میوه ها ریخته و خوب مخلوط کنید. ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود.

    روی ظرف را پوشانیده و 1 ساعت در یخچال نگاه دارید. در این مدت گاهی مواد را با احتیاط هم بزنید. پس از خنک شدن، نوش جان کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.