مواد لازم:
هندوانه: ½1 کیلو
انگور قرمز (ترجیحا” بدون هسته): 120 گرم
انجیر قرمز: 6 عدد
مواد لازم برای شیره ی سالاد:
پوست رنده شده ی 1 لیمو ترش
آب و پوست رنده شده ی 1 پرتقال
عسل: 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
هندوانه را چهار گوش خرد کنید. هر انجیر را هم 8 قاچ کنید. هندوانه، انگور و انجیر را در کاسه ای بریزید.
عسل، آب پرتقال و پوست رنده شده ی پرتقال و لیمو را در قابلمه ای ریخته و 1 دقیقه بجوشانید. سپس شیره را روی میوه ها ریخته و خوب مخلوط کنید. ظرف را کنار بگذارید تا خنک شود.
روی ظرف را پوشانیده و 1 ساعت در یخچال نگاه دارید. در این مدت گاهی مواد را با احتیاط هم بزنید. پس از خنک شدن، نوش جان کنید.