-
نویسندهنوشتهها
-
۱۰ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۶:۵۱ #76960
ناشناس
میهمان1/2 فنجان بطری سس
2 قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
2 آووکادو، نازک
4 فنجان برگ شاهی
2 فنجان انگور بی دانه سبز نصف شده
1 انبه
1 فنجان توت فرنگی تازه خرد شده
4/1 فنجان عصاره پیاز الیت
4/1 فنجان خرد شده گشنیز تازهتهیه
با مخلوط کن ، سس، زنجبیل و آوکادو را در کاسه ای مخلوط کنید سپس شاهی و باقی مواد را ریخته و به آرامی هم بزنید.۱۰ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۲ #100569madjd
مدیرکلچرا همه رسپی هایتان عصاره پیاز الیت داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!
۱۱ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۳۴ #100573ناشناس
میهمانسلام
همشون که نداره ولی من چون با پیازو سیر توی غذا میونه خوبی ندارم از عصاره ش استفاده می کنم
همون خصوصیات پیاز و سیر رو داره با این تفاوت که دیگه زیر دندون نمیره و توی غذا نمی بینینشون
۱۲ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۷ #100580s.samadi
مشارکت کنندهخوب ببینیمشون مگه طفلکی ها چه گناهی دارن
۱۳ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۱:۱۳ #100582madjd
مدیرکلشرمنده فکر کردم نکنه نمایندگی محصولات الیت را دارید!
۱۳ خرداد، ۱۳۹۲ در ۰۳:۰۵ #100584مریم
مشارکت کنندهمنم یه دوست داشتم تو خوابگاه مثه شما با پیاز و سیر قهر بود اصلا نمی خورد ،برا اینکه عادتش بدیم شروع کردیم از پیاز به صورت رنده استفاده کردیم که نبینشون و هی نق نزنه بعد که به این عادت کرد پیاز رو کمی درشت تر از رنده ای ریختیم تو غذا براش و بعدش باز کمی درشت تر تا اینکه به اندازه ی پیاز های نگینی که همه استفاده می کنن رسید دیگه خوردنش براش عادی شد و کلا عادت کرد .
سر آشپز عزیز این چیزها سلیقه ای هستش و ذائقه ای، شما می تونید یه مدت رو ذائقه اتون و سلیقه اتون کار کنید تا به این مزه ها و طعم ها عادت کنید بعدش دیگه خودتون کیلو کیلو پیاز سرخ کرده و تفت داده شده می ریزید تو غذا تون چون واقعا مزه ی غذا به همین چیزاشه ! تصور عذا بدون پیاز و سیر کمی مشکله!!!۱۳ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۲:۳۰ #100587ناشناس
میهمانمرسی مریم جون از پیشنهادت :*
۱۳ خرداد، ۱۳۹۲ در ۱۳:۳۰ #100588مریم
مشارکت کنندهخواهش می شه دوست عزیز!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.