مواد لازم:
گل کاهو خرد شده 3 ليوان
سينه مرغ (نگيني و آبپز شده) 300 گرم
هويج کوچک 2 عدد
نخودفرنگي پخته 1 پياله
روغن زيتون 2 قاشق چايخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
نان تست خرد شده نصف ليوان
ذرت شيرين پخته 1 پياله
طرز تهيه: کاهوها را ريز و هويج را رنده کنيد. سپس ساير مواد را به آنها اضافه كنيد و در صورت تمايل کمي سرکه بالزاميک يا آبليمو روي سالاد بريزيد. اگر کمبود وزن داريد، ميتوانيد کمي سس مايونز را هم چاشني سالادتان کنيد.
3 نکته:
-براي پيشگيري از نرم شدن نانهاي تست، حتما آنها را هنگام سرو روي ظرف سالاد بريزيد.
-سبزيهاي اين سالاد مانند کاهو، هويج، ذرت و نخودفرنگي بايد کاملا خشک باشند تا سالادتان آب نيندازد.
-اين سالاد حاوي فيبر غذايي، چربي، پروتئين و کربوهيدرات است و ميتواند شامي کامل و سبک محسوب شود.
• در صورت تمايل، ميتوانيد يک پياله ماست کمچرب همراه سالادتان بخوريد.
• اگر تکههاي سينه مرغ را داخل فر گريل کنيد، قطعا سالادتان طعم بهتري پيدا خواهد كرد.
منبع:cooking well