سالاد مرغ شرقی،غذای تابستانی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73090
    amini
    مشارکت کننده

    هرچه به اواخر بهار و اوایل تابستان نزدیک می*شویم ،*روزها بلندتر شده و ما هم کارهای بیشتری برای انجام دادن در بیرون داریم. به عنوان مثال می*توان فعالیت*های ورزشی یا باغبانی را نام برد .در نتیجه زمان کمتری برای آماده کردن غذا خواهیم داشت و به خاطر گرمی*هوا نیز بسیاری از ما اشتها و میل کمتری برای غذا خوردن داریم . پس به جاست که تعدادی غذای سبک که راحت هم آماده می*شوند در آستین داشته باشیم تا بتوانیم مثلاً شام را فقط در چند دقیقه حاضر کنیم.
    غذاهای زیر را که از پایگاه داده هایمان با نام سالم ترین غذاهای جهان گرفته شده اند، امتحان کنید. این غذاها اصلاً و یا مقدار کمی* به پختن احتیاج دارند-بیشتر مدت زمان درست کردن آنها صرف تهیه و مخلوط کردن مواد لازم می*شود . بنابراین شما مجبور نیستید که مدت طولانی کنار اجاق گاز بایستید – همچنین آنها آنقدر مقوی هستند که به عنوان یک غذای کامل مصرف شوند ، مخصوصاً وقتی که شما به دنبال غذاهای سبک باشید. در این دستورها از فواید انواع سبزیجات تازه ای که در تابستان موجود می*باشند نیز سود برده می*شود.
    لذت ببرید!
    ۱٫سالاد مرغ شرقی : مرغی که برای این سالاد استفاده می*شود ، می*تواند از قبل پخته شده باشد که این کار مدت آماده کردن غذا را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کاهش می*دهد .در این مقاله به آموزش این سالاد می*پردازیم
    سالاد مرغ آسیایی
    در عین لذت بردن از ترکیب طعم های مختلف ، شما می*توانید از فواید سبزیجات دریایی نیز سود ببرید.
    زمان پخت : ۲۰ دقیقه
    مواد لازم : ( برای ۴ نفر )
    ۵ فنجان کلم برگ که نازک خردشده است.
    ۲ عدد سینه مرغ بدون استخوان ، با پوست
    ۵/۰ فنجان هویج رنده شده
    ۵/۰فنجان پیازچه ریز شده
    ۵/۰ فنجان بادام خرد شده
    یک چهارم فنجان گشنیز ریز شده
    ۲ قاشق سوپخوری کنجد بو داده شده
    سس
    ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون اضافه
    ۲ قاشق سوپخوری سس سویا
    یک چهارم فنجان سرکه
    ۳ قاشق سوپخوری عسل
    مقدار کمی*فلفل دلمه ای قرمز که باریک خرد شده باشد
    نمک و فلفل سفید برای مزه دار شدن

    روش تهیه
    ۱٫ فر را از قبل گرم کرده و سینی فر را در طبقه وسط بگذارید به طوری که ۱۸ سانتی متر با شعله فاصله داشته باشد.مرغ را با نمک و فلفل طعم دار کنید.
    ۲٫ وقتی سینی فر به اندازه کافی داغ شد ( حدود ده دقیقه) ، از فر درآورده و شعله آن را کم کنید. مرغ را در سینی گذاشته به شکلی که پوست مرغ به سمت بالا باشد و اجازه دهید حدود ۱۵ دقیقه بپزد که البته این مدت به ضخامت گوشت مرغ نیز بستگی دارد. این روش سریع کباب کردن است.بعد از پخت وقتی مرغ کمی*خنک شد ، پوستش را جدا کرده و آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید.
    ۳٫کلم را باریک خرد کرده و هویج را رنده کنید. هویج به راحتی در غذا ساز با پره رنده کننده ، خرد می*شود.در غیر اینصورت می*توانید آن را با دست کوچک و نازک کنید.
    گشنیز و پیازچه را ریز کرده و به مخلوط بادام خرد شده ، کلم و هویج اضافه کنید . آب اضافه جلبک را گرفته و در صورت لزوم آن را خردکرده و بعد به سالاد اضافه کنید.
    ۴٫ روغن زیتون، سس سویا ، سرکه ، عسل ، تکه های فلفل دلمه ای ، نمک و فلفل سفید را با هم مخلوط کنید و به کلم و مرغ اضافه کنید. و در آخر کنجد را بر روی مواد بپاشید .( شما می*توانید کنجد بو داده شده آماده را از بیرون تهیه کنید.)
    نکته های آشپزی سالم :
    سینه مرغ خیلی سریع خشک می*شود . جدا نکردن پوست تا پایان پخت و زیاد نپختن آن از این امر جلوگیری می*کند.با نگه داشتن پوست مرغ تا آخرین مرحله پخت ،*سینه ها مرطوب و خوش طعم باقی می*مانند. کباب کردن سینه مرغ در فاصله ۱۸ سانتی از شعله با حرارت کم بسیار مهم است .با این کار سینه ها کامل می*پزند بدون اینکه رویشان بسوزد و یا خشک شوند . در ضمن با گذاشتن آنها بر روی سینی بسیار داغِ فر ، آب خود را از دست نمی*دهند.
    کلینیک رژیم درمانی نوین_دکتر فرشچی

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.