-
نویسندهنوشتهها
-
۲۷ مهر، ۱۳۹۳ در ۱۰:۴۶ #86261s.shahemiمشارکت کننده
این سالاد تازه با تركیب وسوسه انگیزش و تازه ترین سبزی های فصل برای شام كامل در آب و هوای گرم پاییزی با سس سركه و دیگر سس ها بسیار لذیذ و خوشمره است .
آماده سازی :45 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه سالاد چند طبقه برای 5 نفر
کلم قرمز بسیار ریز خرد شده
1/4 عددسیب زمینی آب پز، رنده یا نگینی خرد شده
2 عددخیار شور بزرگ خرد شده نگینی
2 عددژامبون مرغ در صورت تمایل، خرد شده نگینی
3 عددذرت پخته شده
1 بستههویج رنده شده
2 عددشوید تازه و خرد شده
3 قاشق غذا خوریسس خردل
به میزان لازمسس مایونز
به میزان لازمروغن زیتون
به میزان لازمآبلیمو
به میزان لازمنمک فلفل
به میزان لازمطرز تهیه سالاد چند طبقه:
برای تهیه سالاد چند طبقه از ظروف مخصوص ژله میتوان استفاده کرد که جلوه بهتری دارد..
ظرف را خیس میکنیم و یک کیسه فریزر را برش زده و داخل ظرف گذاشته و خوب به دیواره میچسبانیم.باید مقداری از کیسه بیرون ظرف بماند. از سس مایونز و خردل و نمک و فلفل و ابلیمو و روغن زیتون یک سس تهیه میکنیم ..
کلم خرد شده را با مقداری از این سس مخلوط کرده و 1/3 ظرف را با این مواد پر میکنیم و با قاشق خوب فشار میدهیم. در مرحله بعدی سیب زمینی و خیار شور و ژامبون را با این سس مخلوط کرده و لایه بعدی را مانند کلم میسازیم .
سپس شویدهای خرد شده را روی لایه سیب زمینی پخش میکنیم و در اخر مخلوط هویج و ذرت و سس را میریزیم و مجددا با قاشق فشار میدهیم و در اخر کیسه فریزر باقیمانده از لبه ظرف را روی سالاد میکشیم و برای حداقل یک ساعت در یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد .
زمان سرو روی سالاد را باز کرده مثل ژله برمیگردانیم و کیسه را از روی ان برمیداریم …
قابل ذکر است که نباید سس اماده شده ابکی باشد.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.