مواد لازم برای 4 نفر
اسفناج تر و تازه يك دستهی کوچک
پیاز سفید يك عدد
پرتقال 2 عدد
سرکه بالزامیک يك قاشق غذاخوری
دانهی کنجد يك قاشق غذاخوری
آب لیموترش يك عدد
روش تهیه
مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه
زمان پخت: 3 دقیقه
پیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقالها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هستهها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابهی نچسب پرتقالها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناجهای کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آنها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانهی کنجد بریزید و سرو کنید.