سالادهای لاغری پاییزه

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #92914
    m.jarahzadeh
    مشارکت کننده

    سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو

    مواد لازم برای 4 نفر
    هویج وحشی (هویج سفید یا شقاقل) 1 عدد
    هویج 2 عدد
    توفو 125 گرم
    سس سویا 1 قاشق غذاخوری
    روغن کلزا 1 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
    جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان کافی
    سالاد لاغری با هویج، هویج وحشی یا شقاقل و توفو

    طرز تهیه
    مدت زمان آماده سازی:15 دقیقه
    زمان پخت: 5 دقیقه
    هویج سفید و هویج را شسته و هر دو را رنده و مخلوط کنید.
    روغن کلزا، سس سویا، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را مخلوط کرده و سس را آماده کنید.
    توفوها را به صورت مکعب های کوچک تقسیم کنید و آن ها را داخل ماهیتابه ی نچسب و با کمی روغن زیتون به مدت 4 تا 5 دقیقه تفت دهید.
    یک لایه از سبزیجات رنده شده را داخل ظرف بریزید و سپس توفوهای گرم را روی آن بریزید. سس آماده شده را روی مواد ریخته و در صورت تمایل کمی دانه کنجد روی آن بپاشید.

    ****

    سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا

    مواد لازم برای ٤ نفر
    جوانه ی سویا 400 گرم
    قارچ 200 گرم
    سینه ی بوقلمون 300 گرم
    ساقه ی تره فرنگی یا پیازچه 4 عدد
    سیر له شده 1 قاشق چایخوری
    سس سویا 2 قاشق غذا خوری
    روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
    کنجد 1 قاشق غذاخوری
    سالاد بوقلمون، قارچ و جوانه ی سویا

    روش تهیه
    مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
    زمان پخت: 5 دقیقه
    جوانه های سویا را داخل ظرف حاوی آب نمک که به جوش رسیده است بریزید و در ظرف را بگذارید. اجازه دهید به مدت 6 دقیقه با حرارت ملایم بپزند. سپس جوانه ها را آبکش کرده و زیر آب سرد بگیرید.
    قارچ ها را بشویید و خرد کنید. فیله ی بوقلمون را به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل یک ماهیتابه ی نچسب به مدت چند دقیقه با یک قاشق سس سویا تفت دهید.
    سس را با ترکیب بقیه ی سس سویا، روغن کنجد، سیر، ساقه ی تره فرنگی یا موسیر یا پیازچه و کنجد تهیه کنید.
    بوقلمون ها را با جوانه ی سویا، قارچ و سسی که آماده کرده اید مخلوط کرده و سرو کنید.

    ****

    سالاد چغندر، تربچه و پیاز

    مواد لازم برای ٤ نفر
    چغندر قرمز خام 1 عدد
    ترب سیاه 2 عدد
    کاهو چند برگ
    پیاز شیرین 1 عدد
    بادام یا گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری
    سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
    سرکه سیب یا سرکه ی توت فرنگی 1 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    سالاد چغندر، تربچه و پیاز

    روش تهیه
    زمان آماده سازی: 20 دقیقه
    زمان پخت: 2 دقیقه
    پیاز را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید و آن ها را روی کاغذ جاذب قرار دهید تا آب آن ها کشیده شود و سپس رویشان نمک بپاشید. اجازه دهید 5 دقیقه بمانند.
    کاهوها را شسته و آب آن ها را بگیرید و خرد کنید. چغندر را نیز شسته و رنده کنید.
    ترب سیاه ها را شسته و پوست بگیرید و آن ها را نیز حلقه حلقه کنید.
    برای تهیه ی سس، سرکه ها را با روغن زیتون ترکیب کنید و سپس روی پیازها، چغندر رنده شده و ترب سیاه بریزید و مواد را مخلوط کنید.
    مواد را داخل ظرف بریزید و روی آن کاهوهای خرد شده را بریزید. قبل از سرو، گردوها یا بادام ها را داخل ماهیتابه ی نچسب و بدون روغن کمی تفت دهید. به محض طلایی شدن آن ها را روی سالاد بریزید و آن را سرو کنید.

    سالاد ترش و شیرین کلم، هویج و سیب

    مواد لازم برای 4 نفر
    کلم سفید نصف عدد
    هویج 3 عدد
    سیب کوچک 4 عدد
    گردوی خرد شده 2 تا 3 قاشق غذاخوری
    خردل 1 قاشق غذاخوری
    روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
    آب 1 قاشق غذاخوری
    ماست 1 پیاله
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    روش تهیه
    مدت زمان آماده سازی: 25 دقیقه
    هویج ها را شسته و رنده کنید. کلم را نیز خرد کنید. سیب ها را پوست گرفته و خرد کنید. داخل یک ظرف روغن، آب، خردل و ماست را مخلوط کرده و نمک و فلفل بزنید. سپس سبزیجات رنده شده و سیب خرد شده را اضافه کنید. مواد را مخلوط کنید تا سس به خورد آن برود. گردوهای خرد شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.

    سالاد ورمیشل و ماهی آزاد

    مواد لازم برای 2 نفر
    ورمیشل 1 بسته
    فیله ی ماهی آزاد 4 عدد
    خامه ی تازه ی کم چرب 2 قاشق غذاخوری
    سیر 1 عدد
    موسیر 1 عدد
    سرکه 1 قاشق
    روغن 1 قاشق
    کاهو چند برگ
    نمک و فلفل به مقدار لازم

    روش تهیه
    مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
    مدت زمان پخت: 3 دقیقه
    ورمیشل ها را داخل آب جوش ریخته و بعد از 3 دقیقه آبکش کنید. داخل ماهیتابه کمی روغن بریزید و ماهی آزاد که به فیله های نازک برش داده اید را داخل آن بریزید. سیر و موسیر را پوست بگیرید و له کنید. سپس آن ها را به ماهی اضافه کنید. ماهی را سرخ کنید. 2 قاشق خامه را با ورمیشل ها مخلوط کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوش طعم کنید. کاهو را شسته و خرد کنید و اجازه دهید آب آن ها کشیده شود. کمی سرکه به آن ها اضافه کنید. سپس مواد را با ورمیشل ها ترکیب کرده و هم بزنید و سرو کنید.

    سالاد ترش و شیرین اسفناج و پرتقال

    مواد لازم برای 4 نفر
    اسفناج تر و تازه 1 دسته ی کوچک
    پیاز سفید 1 عدد
    پرتقال 2 عدد
    سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
    دانه ی کنجد 1 قاشق غذاخوری
    آب لیموترش 1 عدد

    روش تهیه
    مدت زمان آماده سازی: 5 دقیقه
    زمان پخت: 3 دقیقه
    پیاز را پوست گرفته و سپس خرد کنید. پرتقال ها را نیز پوست گرفته و پوست نازک و هسته ها را جدا و به چهار قسمت تقسیم کنید. داخل یک ماهیتابه ی نچسب پرتقال ها را با حرارت بسیار ملایم با سرکه بالزامیک تفت دهید. اسفناج های کوچک و تر و تازه را با آب لیموترش مخلوط کنید. سپس آن ها را با مواد دیگر مخلوط کرده و روی آن دانه ی کنجد بریزید و سرو کنید.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.