اگر درست كردن سالاد هميشه به يك روش تكراري و با استفاده از يكسري مواد تكراري انجام شود افراد خانواده پس از مدتي از خوردن سالاد دلزده و خسته ميشوند، بنابراين با استفاده از روشهاي مختلف در تهيه سالاد، افراد خانواده را به خوردن انواع سالاد ترغيب كنيد، بطور مثال به جاي خردكردن مواد داخل سالاد، آنها را رنده كنيد و يا به جاي اسلايس كردن آنها را نگيني خرد كنيد. همچنين از سبزيجات مختلف و متنوع در تهيه سالاد استفاده نماييد، از جوانه گندم و يا ساير جوانهها و يا برخي مواقع از ميوههاي خردشده در سالاد استفاده كنيد، شما ميتوانيد آنها را به اشكال مختلف مانند مكعبي، اسلايس و يا رنده شده در سالادها به كار ببريد. علاوه بر آن شما ميتوانيد براي سرو سالاد از سسهاي مختلف و متنوع استفاده كنيد. مثلاً از روغن زيتون، آب ليموترش تازه، آبغوره، سركه و يا ماست به عنوان سس استفاده كنيد تا سالاد و سس سالاد شما تكراري و يكنواخت نباشد.