مطالعات نشان داده افرادی که بدنشان دچار کمبود امگا 3 است بیشتر از دیگر افراد، مبتلا به ضعف روحیه هستند.اسیدهای چرب امگا 3 موجود در ماهیهای چرب مانند سالمون و ساردین، بخش وسیعی از بافت مغز را تشکیل میدهند.حدود 60 درصد از وزن خشک مغز را چربی تشکیل میدهد که حدود 30 درصد از آن به شکل امگا 3 میباشد.داشتن یک رژیم سرشار از امگا 3 کمک موثری به سلامت مغز خواهد کرد و با حفظ انعطاف سلولهای مغز موجب تقویت و بهبود روحیه میشود و به این ترتیب پیامرسانهای شیمیایی مغزی – انتقال دهندههای عصبی – میتوانند به طور موثرتری کار کنند.