زیبایی و جوانی با شکلات تلخ

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #87403
    s.farzi
    مشارکت کننده

    شکلات تلخ یکی از لذیذترین و محبوب ترین مواد غذایی موجود بشمار می آید که در عین حال منفعتهای بسیاری نیز دارد. با این حال دقت کنید نباید در استفاده از آن دچار زیاده روی شوید چون این ماده غذایی پر از قند و چربی است. بهتر است بدانيد که مزه اصلي و اوليه کاکائويی که به آن شکر نریخته باشد، تلخ است. بنابراين هر اندازه کاکائويي که میخورید، تلخ‌تر باشد، يعني مقدار شکر آن کمتر و مقدار کاکائويش زیادتر است. پس علت شيريني کاکائوهای موجود در بازار، شكری است كه در هنگام درست کردن افزوده مي‌شود. اکنون به چند مورد مهم در باره شکلات تلخ در ادامه می پردازیم.

    1. سرشار از آنتی اکسیدان است
    شکلات تلخ سرشار از فلاوونوئیدها است. این آنتی اکسیدان که در بیشتر میوه ها و سبزیجات نیز وجود دارند با بسیاری از بیماری‌ها مقابله می‌کنند. در واقع به نظر می‌رسد که شکلات تلخ بیشتر از مواد غذایی دیگر حاوی این آنتی اکسیدان‌ها می‌باشد.
    2. شما را باهوش تر می کند
    افزایش گردش خون در بدن شما که به واسطه فلاوانول موجود در شکلات صورت می پذیرد، باعث افزایش سرعت عکس العمل و میزان هوشیاری شما می شود و این موضوع باعث می شود تا شما بتوانید امور روزمره بیشتری را انجام دهید.
    3. چاق نمی کند
    شکلات سرشار از چربی و کربوهیدرات ها است و به طور متوسط هر 100 گرم شکلات، 500 کالری انرژی دارد. با این حال نباید از رژیم غذایی حذف شود. زیرا شکلات تلخ حاوی مواد مغذی زیادی است که برای بدن مفید است. خوردن مقداری شکلات در روز به جای سایر مواد غذایی پرکالری و بدون ارزش غذایی توصیه می شود. بهتر است روزانه حدود 30 گرم شکلات تلخ (حداقل 70 درصد)، نه کمتر و نه بیشتر بخوریم.
    4. خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد
    محققان با بررسی اثرات شکلات سیاه حاوی کاکائوی زیاد و همچنین شکلات‌هایی که درصد کاکائوی آن‌ها ناچیز است به این نتیجه رسیدند مصرف منظم روزانه 20 گرم شکلات سیاه 70 درصد باعث بهبود جریان خون می‌شود. به نظر می‌رسد خواص مفید و مثبت شکلات تلخ مربوط به خواص پولیفنول موجود در آن است. این مواد باعث آزاد شدن اکسید نیتریت می‌شود که رگ‌های خونی را گشاد می‌کند و برای همین خون به راحتی در رگ‌ها جریان پیدا می‌کند و احتمال ایجاد جرم در جداره های رگ‌ها کاهش می‌یابد.
    توجه: باید بدانید که نتایج پژوهش‌های دیگر نشان می‌دهد شیر مانع از جذب پُلی‌فنول‌های موجود در شکلات سیاه می‌شود و برای همین خواص آن‌ها را نیز خنثی می‌کند. توصیه می‌کنیم شکلات را با شیر میل نکنید.
    5. از پوست شما محافظت می کند
    بهتر است که دیگر به فکر این نباشید که با خوردن شکلات پوست شما جوش خواهد زد. شکلات تلخ به سبب در اختیار داشتن آنتی اکسیدانی با نام فلاونویدز، می تواند از پوست شما در مقابل اشعه فرا بنفش خورشید محافظت کند. البته این بدین معنی نیست که شما با خوردن شکلات تلخ، از کرم ضد آفتاب بی نیاز می شوید.
    6. روند پیری را کند می کند
    شکلات تلخ یکی از ده ماده غذایی جوانی است. کاکائو در واقع یکی از مواد غذایی سرشار از فلاونوئید و به ویژه آنتی اکسیدان کاتچین است. این آنتی اکسیدان به داشتن بدنی جوان تر و پویاتر کمک می کند. البته باید توجه کرد که فلاونوئید موجود در شکلات شیری یا شکلات سفید که مقدار کاکائوی آن کم است، بسیار کم یا حتی نزدیک به صفر است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.