اگه دوست دارید چای یا قهوهتون رو شیرین کنید، ولی نگرانی قندخون یا چاقی هستید، از عسل به جای قند و شکر استفاده کنید.
عسل از اون دسته محصولات طبیعیه که هیچ آسیبی به بدن نمیزنه و سازگاری بالایی با بدن انسان داره. حتی اگه به خورد زنبورا شکر داده باشن که عسل بیشتری تولید کنن، باز ارزش غذایی عسل خیلی بالاتر از شکر و هر شیرین کننده دیگهایه.
خوردن یه قاشق عسل در روز شما رو در برابر انواع آلژیها مسلح میکنه. عسل یه ضدحساسیت فوقالعاده است.
با خوردن یه لیوان چایی که با عسل شیرین شده، شما در واقع یه لیوان داروی ضدسرطان میخورید. چون هم چای و هم عسل هر دو آنتیاکسیدانهای قویای هستن.
عسل از گرده گلها تهیه میشه، برای همین عسل هر منطقهای عطر، مزه و خواص متفاوتی داره. اگه تو سفر به روستاها و شهرستانها عسل محلی تهیه کنید، عصاره گل و گیاهای محلی اون منطقه رو هم تو عسلتون خواهید داشت.
عسل تاثیر زیادی روی سلامت پوست و مو هم داره. در نتیجه خوردن یه لیوان چای شیرینشده با عسل در نهایت تاثیرش رو ظاهر شما هم میداره. اگه بعد از یه ماه هر کی بهتون رسید گفت: “چه خوشگل شدی”، تعجب نکنید!