[align=justify]محققین در یک تحقیق ۲۶ هزار و ۳۵۷ مرد و ۴۸ هزار و ۷۰۹ زن را در فاصله زمانی میان سال های ۱۹۸۶ و ۲۰۰۶ میلادی مورد مطالعه قرار دادند.
در این مطالعه افراد مورد بررسی، پرسشنامه هایی را در مورد غذاهایی که مصرف می کردند تکمیل کرده و محققان این پرسشنامه ها را هر چهار سال به روز می کردند.
دکتر «فرانک هووا» از مجریان این تحقیق عنوان کرد که علاوه بر این عواملی از قبیل سن، سابقه خانوادگی، نژاد، وضعیت تاهل، میزان مصرف گوشت قرمز و استعمال سیگار در این افراد مورد بررسی قرار گرفت.
سایر عوامل شیوه زندگی از قبیل فعالیت فیزیکی، مصرف الکل، مصرف کالری و کیفیت رژیم غذایی این افراد نیز مورد مطالعه قرار گرفت.
دکتر «آن پن» از دانشگاه ملی سنگاپور که در زمان حضور در دانشگاه هاروارد بر روی این مطالعه فعالیت کرده، می گوید: متوسط مردم، روزانه ۵/۱ وعده گوشت قرمز و فراورده های آن را مصرف می کنند.
نتایج این مطالعه نشان داد که خطر ابتلا به ” دیابت نوع ۲ ” در افرادی که به اندازه نصف میزان گوشتی که در روز مصرف می کنند به مصرف روزانه گوشت خود اضافه می کنند، طی یک دوره چهار ساله ۴۸ درصد افزایش می یابد.
این مطالعه همچنین نشان داد: با این وجود، افرادی که مصرف گوشت قرمز خود را کاهش می دهند خطر ابتلا به «دیابت نوع ۲» در آنها نیز ۱۴ درصد کاهش می یابد.[/align]