دكتر زهرا عبداللهی در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، با بیان این كه رعایت مقدار مصرف در حد نیاز بدن، امر مهمی است، اظهار داشت: میوهها مقداری قند دارند به هنگام مصرف زیاد انواع میوه، قندشان در بدن باقی مانده و ضمن تجمع چربی اضافی دربدن، اضافه وزن وچاقی، سیری کاذب هم ایجاد می كند که این خود می تواند از مصرف متعادل دیگر مواد غذایی جلوگیری کند.
وی افزود: گاهی میوهها حتی تا مرحله پژمردگی کامل نیز نگهداری شده و زمانی به مصرف می رسند که تقریباً تمام ویتامین خود را از دست دادهاند بنابراین بهتر است میو ه ها به مقدار كم و برای مصرف كوتاه مدت تهیه شوند.
این متخصص تغذیه تصریح كرد: آب میوه های تجاری به هیچ عنوان جای میوه های تازه را نمی گیرند همچنین مصرف خود میوه كامل بدلیل داشتن فیبر بیشتر مناسبتر از مصرف آب آن میوه است.
دكتر عبداللهی با بیان این كه مصرف روزانه 5 میوه متوسط توصیه شده است، ابراز داشت: یك میوه متوسط درحدود 60 كالری انرژی دارد بنابر این برای حفظ وزن بدن در محدوده طبیعی باید اعتدال درمصرف میوه ها هم رعایت شود