-
نویسندهنوشتهها
-
۵ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۹:۳۰ #77880zahra jamshidiمشارکت کننده
زماني که شما در ماه رمضان براي مدت طولاني چيزي نميخوريد و نمينوشيد، ميزان قند خونتان افت ميکند. زماني که در وعده افطار، خوراکيهاي داراي قند ساده مانند زولبيا، باميه، قند يا شکر مصرف شوند، قندخون به سرعت بالا ميرود، ميزان انسولين خون به شدت و سرعت افزايش مييابد و در نتيجه فرد بعد از مدت کوتاهي با افت قند خون ناگهاني مواجه ميشود. به همين دليل ما توصيه ميکنيم که روزه خود را با خوراکيهاي شيرين داراي قند ساده باز نکنيد. در ميان انواع اين خوراکيها، ميزان قند سادهاي که به واسطه خوردن زولبيا و باميه توسط بدن مصرف ميشود، بيشتر از قند ساده موجود در قند و شکر است؛ زيرا ما معمولا قند و شکر را محدودتر از زولبيا و باميه که خوشخوراکتر و خوشمزهتر هستند، ميخوريم. از طرف ديگر، روغن فراواني که براي سرخ کردن زولبيا و باميه هم مورد استفاده قرار ميگيرد، باعث ميشود ما بيشتر در مورد مصرف اين نوع شيريني، جانب احتياط را رعايت کنيم. در ضمن، استفاده از روغن فراوان در روند پخت زولبيا و باميه، هم ميتواند باعث ابتلا به اضافه وزن بعد از سپريکردن ماه رمضان شود و هم ميتواند سلامتمان را به خطر بيندازد. در موارد بسياري، مشاهده شده از روغنهاي چند بار مصرف براي سرخکردن زولبيا و باميه استفاده ميشود و چنين روغنهايي که چند بار در معرض حرارت بالا قرار گرفتهاند، ميتوانند سلامت مصرفکننده را به طور جدي تهديد کنند.
۵ مرداد، ۱۳۹۲ در ۱۰:۱۲ #100982s.samadiمشارکت کنندهبه نظر من کلا خوردن این خوراکی های خوشمزه در ماه رمضان یک بارش واجب و بیشترش مکروه هست
۵ مرداد، ۱۳۹۲ در ۱۱:۵۴ #100983هانیهمشارکت کنندهمن طاقت آوردم تا الان اصلا لب نزدم!
۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۰:۳۴ #100984مریممشارکت کنندهولی من 2 بار خوردم!!! همش می گم کاش یه بار دیگه اون اراده ی دوره ی اول رژیمم برگرده نمی دونم باید چیکار کنم تو دوره اول رژیمم نا پرهیزیم خیلی خیلی خیلی کم بود!!
۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۵:۳۶ #100985zghasemiمشارکت کنندهیه راهی که می تونم به شما پیشنهاد بدم این است که با خودتون وارد رقابت شید.
غذاهای مصرفی در طی روز را روی یک کاغذ بنویسید..آخر شب مرور کنید که تا چه میزان ناپرهیزی داشته اید و به خودتان قول بدهید فردا بهتر عمل خواهید کرد.
روز بعد و بعد و بعد هم به همین صورت
مطمئن باشید حداکثر در پایان یک هفته دیگه عین خود رژیم رعایت خواهید کرد۶ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۶:۳۹ #100987s.samadiمشارکت کنندهحالا پیش آمده خودتونو ناراحت نکنید بقیه برنامتون رو جدی اجرا کنید گذشته ها گذشته
۷ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۶:۳۵ #101023zghasemiمشارکت کنندههر ناپرهیزی تجربه ای باشه برای بهتر اجرا کردن رژیم غذایی
۹ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۱:۲۹ #101024مریممشارکت کنندهخانم قاسمی از امروز به پیشنهادتون عمل می کنم می دونم که کارسازه چون پیشنهادهاتون همیشه عالی هستن !!!! مرسی
۹ مرداد، ۱۳۹۲ در ۰۵:۴۳ #101027zghasemiمشارکت کنندهمریم جان امیدوارم همینطور باشه و خوشحالم مفید واقع شدم
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.