پزشكان می گویند زنجبیل كه در برخی كشورها مانند هند یك چاشنی پر مصرف محسوب می شود می تواند به كنترل میزان قند خون كمك كند.
زنجبیل كه در برخی كشورها مانند هند یك چاشنی پر مصرف محسوب می شود می تواند به كنترل میزان قند خون كمك كند.
به گزارش سرویس سلامت ایسنا، متخصصان دانشگاه سیدنی در استرالیا در مطالعات جدید خود دریافته اند كه زنجبیل با استفاده از سلول های عضلانی، قدرت كنترل قند خون را دارد.
به گزارش روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد، باسیل روفوگالیس استاد شیمی دارویی در این دانشگاه كه سرپرستی مطالعات فوق را برعهده داشته خاطرنشان ساخت: عصاره زنجبیل كه در گیاه زنجبیل Buderim گرفته می شود می تواند در افزایش جذب كلوگز در سلو لهای عضلانی و به طور وابسته از انسولین نقش داشته باشد. این فرآیند به كنترل قند خون كه عامل بروز دیابت و بیماری های مرتبط با آن است، كمك می كند.
این مطالعه به تفصیل در مجله پلانتا مدیكا منتشر شده است.