مصرف زنجبيل در دوران حاملگي باعث كاهش و يا برطرف شدن تهوع و استفراغ در اين دوران ميشود. نتايج تحقيقات گروهي از پزشكان تايلندي، نشانگر اثرات درماني زنجبيل در برطرف شدن تهوع و استفراغ دوران بارداري است.پزشكان در اين مطالعه زنان مراجعهكننده به يك كلينيك مادران در تايلند را قبل از هفته 17 حاملگي مطالعه كردند كه مبتلا به تهوع قابل توجه و بدون علت طبي مشخص بودند.اين گروه به صورت تصادفي 250 ميليگرم زنجبيل يا پلاسبو، 4 بار در روز به مدت 4 روز دريافت كردند و به تمامي بيماران مصرف كم و مكرر غذاهاي كم چرب و افزايش مصرف كربوهيدراتها و اجتناب از مصرف ساير داروها توصيه شد.در پايان اين تحقيق، 28 نفر از 32 بيمار تحت درمان با زنجبيل و فقط 10 نفر از 35 بيمار دريافت كننده پلاسبو بهبودي علائم داشتند.پژوهشگران نتيجه گرفتند كه زنجبيل به طور مؤثري علايم تهوع و استفراغ حاملگي را با عوارض جانبي قابل قبول و بدون شواهدي از اثرات جانبي روي نتيجه حاملگي، درمان ميكند
منبع:persiandiet