میان وعده ها نقش اساسی در پیشگیری از ضعف گرسنگی و افت قند در زنان باردار دارند.
در طول بارداری به دلیل ریفلاکس اسید معده زنان باردار باید تعداد وعده غذا را بیشتر و در عوض در هر وعده مقدار کمتری غذا بخورد.
این مواد غذایی باید بیشتر کم چرب بوده تا به کارکرد دستگاه گوارش کمک کند و در ضمن تمام ریز مغذی ها ویتامین ها و مینرال های مورد نیاز را به بدن مادر برساند.
میان وعده ها نقش اساسی در پیشگیری از ضعف گرسنگی و افت قند در زنان باردار بازی می کنند.
ماست، غلات، شیر شکلات، نان تست، سالاد ،مرکبات و سیب به ترتیب از میان وعده های پر انرژی صبحگاهی و ضد تهوع هستند که مصرف آن بسیار مفید است.
مصرف آب معدنی حاوی منیزیم از بروز خستگی گرفتگی عضلات و یبوست در زنان باردار پیشگیری می کند.
شایان ذکر است: میوه های خشک حاوی فروکتوز و انواع ویتامین هاست که تا وعده بعد زنان باردار را سیر نگه می دارد.