زنان باردار از نوشیدن چای غلیظ خودداری كنند

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77620
    s.farzi
    مشارکت کننده

    چای به دلیل خاصیت آنتی اکسیدان که دارد نوشیدنی مفیدی است اما کافئین موجود در آن سبب می‌شود که خانم‌های باردار کمتر از آن استفاده کنند تا از عوارض احتمالی آن در آینده کودکان خود جلوگیری کنند.

    چای یکی از نوشیدنی‌های پر مصرف در بین بیش‌تر افراد جامعه است که مصرف آن تقریبا بعد از همه وعده‌های غذایی متداول است.
    چای به دلیل خاصیت آنتی اکسیدان که دارد مصرفش در هر زمان و تقریبا به بیشتر افراد توصیه می‌شود.
    چای به دلیل اینکه دارای کافئین است باید از خوردن بیش از حد و با غلظت آن خوداری کرد.

    خانم‌های باردار در دوران بارداری به دلیل شرایط خاص جسمانی خود بهتر است از چای کمرنگ استفاده کنند تا غلظت زیاد کافئین موجود در چای پر رنگ جنین را در رحم بی قرار نکند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.