زمان نگهداری انواع گوشت

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #73325
    Zohre Azimi
    مشارکت کننده

    بسته‌بندی معمولی منظور بسته‌بندی در ظروف یك بار مصرف یا بسته‌بندی در پوشش پلاستیكی پلی‌اتیلن است.برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.
    برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتی‌گراد است.

    نحوه و زمان نگهداری فرآورده‌های خام دامی

    نام فرآورده و شكل عرضه شرایط نگهداری عمر ماندگاری
    گوشت قرمز (گاو و گوسفند) تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
    گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی در خلا برودت یخچال 5 روز
    گوشت قرمز تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده برودت یخچال 7 روز
    گوشت قرمز منجمد، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 9 ماه
    گوشت قرمز چرخ‌كرده تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
    گوشت قرمز چرخ‌كرده منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 3 ماه
    گوشت سفید (مرغ) تازه، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
    گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی در خلا برودت یخچال 5 روز
    گوشت سفید تازه ، بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده برودت یخچال 7 روز
    گوشت سفید منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 12ماه
    ماهی شكم خالی تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
    ماهی شكم خالی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 6 ماه
    میگو تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 3 روز
    میگو منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 12ماه
    آلایش خوراكی گاو و گوسفند تازه، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
    آلایش خوراكی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 4 ماه
    آلایش خوراكی مرغ تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 2 روز
    آلایش خوراكی منجمد ، بسته‌بندی معمولی برودت فریزر 3 ماه
    تخم‌مرغ تازه ، بسته‌بندی معمولی برودت یخچال 1 ماه

    بسته‌بندی معمولی منظور بسته‌بندی در ظروف یك بار مصرف یا بسته‌بندی در پوشش پلاستیكی پلی‌اتیلن است.

    برودت یخچال منظور دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد است.

    برودت فریزر منظور دمای 18- درجه سانتی‌گراد است.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.