-
نویسندهنوشتهها
-
۱۰ شهریور، ۱۳۹۲ در ۱۰:۰۹ #78759
zghasemi
مشارکت کنندهاین تارهای نازک قرمز رنگِ مثقالی خیلی گران تومان، باارزشترین ادویهی هر آشپزخانهی ایرانی است که نه تنها عطر و رنگ غذاها را از این رو به آن رو میکند بلکه حال و هوای شما را هم عوض میکند. بدانید و آگاه باشید که زعفران قادر است پیری را از شما دور کند.
اصلاً این بار که یک کاسه شله زرد پرملات زعفران دار حسابی به دستتان رسید با تمام وجود بویش کنید. خواهید دید اولین عکسالعملتان یک لبخند پت و پهن خواهد بود. اصلاً اجداد طبیب ما برای بهتر کردن خلق و خو و رفع خستگی و کسالت همیشه به بیماران خود زعفران تجویز میکردند. چای زعفرانی و یا برنج پوشیده شده از این ادویهی باارزش کلی شادتان میکند.
نتایج پژوهشهایی که محققان وطنی انجام دادهاند نشان میدهد که زعفران حاوی خواص ضد افسردگی است که کم از داروهای ضد افسردگی مانند فلوکستین و ایمیپرامین ندارد. به عقیدهی این محققان زعفران میزان ترشح سروتونین را در مغز بیشتر کرده و افسردگی را از بین میبرد.
کلمها میتوانند با استرس، عفونتها، بیماریهای قلبی عروقی و همچنین بیشتر سرطانها مقابله بکنند به خاطر اینکه حاوی ویتامین C و اسیدفولیک میباشند۱۰ شهریور، ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۴ #101254madjd
مدیرکلحتی بو کردن آن هم نشاط آور است؟!
۱۰ شهریور، ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۶ #101257zghasemi
مشارکت کنندهبه نظر من که هست..مثل استشمام یک عطر خوش بو که حال خوبی به آدم می دهد…واقعا که عطر زعفران زیباست
۱۱ شهریور، ۱۳۹۲ در ۱۱:۵۴ #101267هانیه
مشارکت کنندهب نظر منم هست مثل بو کردن گلاب! من که همیشه شربت گلاب زعفرونمو اول بو میکنم بعد میخورم
۱۲ شهریور، ۱۳۹۲ در ۱۰:۴۱ #101274zghasemi
مشارکت کنندهچه جالب..منم همینطور هستم
۱۲ شهریور، ۱۳۹۲ در ۱۴:۱۸ #101275هانیه
مشارکت کنندهمن کلا چیزایی ک میخوام بخورمو اول بو میکنم لذتشو میبرم بعد میخورم خیلی خوراکی ها مث همین گلاب زعفران نصف لذتش تو بو کردنشونه!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.