به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشك، این ماده غذایی می تواند در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی داشته باشد.
زرشك یك نوع میوه است و در گروه میوه جات قرار می گیرد.
یكی از بهترین تركیبات موجود در زرشك، ویتامین B فراوان است كه در پیشگیری از سرماخوردگی نقش مهمی دارد. همچنین وجود اسیدهای عالی فروان در این میوه كه سبب مزه ترش آن می شوند می تواند در جذب آهن نقش بسزایی داشته باشد.
همچنین آهن موجود در زرشك قابل توجه است. از سایر ویتامین های موجود در این میوه می توان به ویتامین های گروه B بخصوص ویتامین B۱ ,B۲ اشاره كرد كه ویتامینB۱ یا تیامین می تواند عوارض عصبی و حتی پرخاشگری را بهبود بخشد.
از دیگر خواص زرشك اثر مناسب آن بر كاهش فشار خون برای افراد دچار این بیماری می باشد.