زردچوبه جزو ادویههای پرخاصیتی است که مصرف 3 تا 4 گرم از آن در روز میتواند احتمال ابتلا به سرطان را کاهش دهد.
مصرف این ادویه پرکاربرد، به دلیل تقویت کبد و خاصیت سمزدایی به افراد مبتلا به هپاتیت و کبد چرب توصیه میشود.
زردچوبه، ضدنفخ و ضدگرفتگی عضلات، به خصوص عضلات شکم بعد از صرف غذا یا در زمان عادت ماهیانه است.
یادآوری: زردچوبه قابلیت جذب رطوبت بسیار بالایی دارد بنابراین باید در جای کاملا خشک و خنک و در ظرفهای کاملا دربسته نگهداری شود. این ادویه پرخاصیت، حاوی ترکیبهایی فنولی و حساس به حرارت است بنابراین توصیه میشود برای پیشگیری از هدر رفتن خواصش، این ادویه را 5 تا 10 ثانیه در مقدار کمی روغن تفت بدهید و 10 دقیقه پیش از پایان زمان پخت، آن را به غذا اضافه کنید.