همین زردچوبهی خودمان دارای ترکیباتی است که خواص آنتی اکسیدانیِ بسیار قوی دارد. قدرت آنتی اکسیدانی زردچوبه نیز تمام قد در برابر سرطان میایستد. محققان مطالعات زیادی روی زردچوبه انجام داده و میدهند.
نتایج یکی از این پژوهشها که روی موشهای آزمایشگاهی مبتلا به سرطان روده انجام شد نشان میدهد تومورهای موشهایی که زردچوبه مصرف کردهاند به میزان ۶۰درصد کاهش یافته است. این یک نتیجه فوقالعاده است. بررسیهایی که روی انسانها انجام شد نیز خوشبختانه نتایج امیدوارکنندهای داشته است. پس برای پیشگیری از سرطان و سلامت بدنتان به تمام غذاهایتان زردچوبه اضافه کنید.