زردچوبه”؛ دوای درد معده

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #89950
    f.kashkalani
    مشارکت کننده

    یک پزشک و محقق طب اسلامی گفت: استفاده از زردچوبه در غذا برای درمان دردهای معده و نفخ کارساز است.

    مریم نواب‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس سلامت گفت: برای درمان سوءهاضمه می‌توان از جوشانده‌های رازیانه استفاده کرد.

    وی افزود: مصرف فلفل سیاه نیز با ترشح اسید معده به هضم غذا و رفع سوء هاضمه کمک می‌کند.
    این پزشک و محقق طب اسلامی اظهار کرد: استفاده از زردچوبه در غذا برای درمان دردهای معده و نفخ کارساز بوده و به ‌طورکلی مصرف برخی ادویه‌ها مانند زیره سیاه، گلپر، میخک، هل و آویشن برای رفع نفخ و سوء‌هاضمه موثر است.

    نواب‌زاده ادامه داد: خوردن بادرنجبویه به همراه نعناع برای درمان بی‌اشتهایی و رفع سوءهاضمه موثر است.

    وی با بیان اینکه مصرف زنجبیل، برگ بو و هل نیز برای درمان سوءهاضمه موثر هستند، تصریح کرد: این مواد از سوزش معده و دردهای ناشی از عدم هضم غذا جلوگیری می‌کنند.

    پزشک و محقق طب اسلامی، خاطرنشان کرد: خوردن هویج و نعناع و عرق‌هایی مانند زیره و پونه نیز موثر است. همچنین مصرف دارچین ضد استرس بوده و به هضم غذا کمک می‌کند.

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.