ژوهشگران دانشگاه كمبریج انگلیس دریافتند هر چه غذای افراد چرب تر باشد، هوش و تحرك آنان كمتر می شود.
در این تحقیق پژوهشگران موش ها را به دو دسته تقسیم كردند به دسته اول غذای كم چرب با ۵/۷ درصد كالری و به دسته دوم غذای پرچرب با ۵۵ درصد كالری دادند و پس از ده روز دریافتند موش های گروه دوم در مقایسه با گروه اول تنبل تر شده اند و حتی قدرت حافظه آنان نیز كمتر شده است.
همچنین موش های گروه دوم پس از ده روز استفاده از غذاهای پرچرب، در استفاده از اكسیژن برای تولید انرژی و تحرك جسمی، قدرت كمتری داشتند چنان كه قلبشان شدیدتر كار می كرد و دچار ناراحتی می شد.
این موش ها همچنین در گذشتن از راه هایی پرپیچ و خم(هزارتو یا ماز) كندتر بودند و دچار اشتباهات بیشتری می شدند. پژوهشگران نوعی پروتئین به نام پروتئین ۳ را عامل این مسئله می دانند.
براساس این یافته ها، برخی از پژوهشگران می گویند؛ غذاهای آماده چون سوسیس، كالباس و پیتزا می تواند موجب تحلیل رفتن قوای جسمانی و ذهنی شوند.