برخی مطالعات جدید به بررسی ارتباط احتمالی رژیم غذایی(بویژه کربوهیدرات ها و محصولات لبنی) با بروز آکنه پرداختند. شواهدی وجود دارند که نشان میدهند مصرف برخی غذاها می تواند به بروز یا بدتر شدن آکنه منجر شوند.
نتایج بررسی های پژوهشگران دانشگاه بروکلین، نیویورک نشان میدهد غذاهای با نمایه گلایسمی بالا می توانند با بدتر شدن آکنه مرتبط باشند
بررسی های بیشتر نشان داد که محصولات لبنی دارای ارتباطی هرچند ضعیف با بروز آکنه هستند. نتایج چندین مطالعه نشان داده اند که مصرف شیر زیاد با بروز آکنه ارتباط ضعیف اما مثبتی دارد. این پژوهشگران احتمال داده اند که این ارتباط بعلت وجود هورمون ها و فاکتورهای رشد موجود درشیر باشد.
Journal of the American Academy of Dermatology2013