رژیم غذایی مناسب در نقرس

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #77855
    ezamani
    مشارکت کننده

    [align=justify]چاقی و افزایش زیاد وزن خصوصا در سن جوانی، مصرف الکل، فشار خون بالا و بیماری کلیوی خطر ابتلا به نقرس را افزایش می دهند. برخی داروها و بیماری ها نیز میزان اسیداوریک خون را بالا می برند.

    مصرف کافی آب و مایعات از حملات حاد نقرس جلوگیری می کند و خطر تشکیل سنگ کلیه را در بیماران نقرسی کاهش می دهد.

    همچنین برای جلوگیری از نقرس باید از مصرف الکل خودداری کرد. الکل خاصیت دیورتیکی (ادرارآوری) دارد و باعث کم آبی بدن و بروز حملات حاد نقرس می شود. همچنین روی سوخت و ساز اسیداوریک مۆثر است و باعث افزایش اسیداوریک خون می شود. همچنین دفع اسیداوریک را از طریق کلیه ها به خارج بدن آهسته می کند که همراه با کم آبی بدن، باعث رسوب کریستال های اسیداوریک در مفاصل می شود.

    از آنجایی که اسیدآمینه پورین در بدن به اسیداوریک تبدیل می شود، باید از مصرف مواد غذایی غنی از پورین خودداری کرد، مثل ماهی ساردین، جگر، قلوه و مغز.

    کاهش وزن اضافی در افراد چاق نیز باعث کاهش خطر تکرار حملات نقرس می شود.

    برخی داروها باعث کاهش درد و التهاب مفصل ناشی از نقرس می شوند مثل داروهای ضدالتهاب (بروفن)، کلشی سین و کورتون ها.[/align]

در حال نمایش 1 نوشته (از کل 1)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.