رژیم غذایی مادران باردار می تواند با ایجاد تغییراتی در مغز، بر بویایی نوزاد موثر باشد

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #69383
    n.fazel
    مشارکت کننده

    مطالعات جدید نشان داده اند که رژیم مادران باردار نه تنها می تواند حساسیت بویایی و چشایی نوزاد را نسبت به انچه می خورد تغییر دهد بلکه سبب تغییراتی در ناحیه ای از مغز که مستقیما بر آنچه کودک در آینده برای خوردن و آشامیدن انتخاب می کند هم خواهد شد.
    این موضوع اهمیت داشتن رژیمی سالم و پرهیز از الکل را د ردوران بارداری و شیردهی نشان می دهد.
    مطالعات بر روی موش ها نشان می دهد که حس بویایی بچه موشها با آنچه که مادرشان در بارداری مصرف می کند مرتبط است و رژیم مادر سبب ایجاد تغییرات مشخصی در ساختار گلومرول پیاز بویایی مغز که در فرایند بویایی نقش دارد می شود.
    این اولین مطالعه ای است که نشان دهنده تغییرات مغز در اثر مواجهه مستمر با طعم های مختلف در دوران جنینی و اوایل دوران نوزادی در شیر مادر خواران است. و با توجه به شباهت های موجود در پستانداران احتمالا می توان نتایج این مطالعه را به انسان هم تعمیم داد.
    هنوز مشخص نیست که این اثر تا چه مدت در نوزاد باقی خواهد ماند و قدم بعدی یافتن پاسخ این سوال می باشد.

    Proc. R. Soc. B, December 1, 2010 DOI: 10.1098/rspb.2010.2314
    مترجم: ندا فاضل

    #96299
    madjd
    مدیرکل

    هنوز مطالعه انسانی صورت نگرفته؟
    اگر در انسان ثابت شود خیلی جالبه

در حال نمایش 2 نوشته (از کل 2)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.