-
نویسندهنوشتهها
-
۳ مرداد، ۱۳۸۹ در ۰۵:۵۱ #67372tavakoliمشارکت کننده
پژوهشگران علوم پزشکی در کشورایتالیا می گویند ماده ای که در پرتقال خونی، گیلاس، توت فرنگی و سایر خوراکی های قرمز و بنفش رنگ یافت می شود، ممکن است میزان خطر ابتلا به عوارض قلبی و چاقی مفرط را کاهش دهد.
تا کنون انواع مختلفی از رژیم های غذایی ویژه لاغری به بازار آمده است که در همه آنها ادعا شده رعایت آنها باعث می شود افراد وزن کم کنند.
اکنون دانشمندان در ایتالیا می گویند مردم باید برای کم کردن وزن و اجتناب از بیماری های قلبی به رژیم غذایی “قرمز و بنفش رنگ” روی بیاورند.
ماده ای که در این دست از خوراکی ها به طور طبیعی پیدا می شود “انتوسیانین” (Anthocyanin)، نام دارد. این ماده در همه گیاهانی که قد می کشند و اغلب گل ها و میوه ها دیده می شود.
اما همچنین در برگ ها، ساقه ها و ریشه ها نیز پیدا می شود.
در این قسمت ها، انتوسیانین ها عمدتا در غشای خارجی سلول ها متمرکز است. مقدار انتوسیانین نسبتا بالاست: برای مثال یک کیلوگرم تمشک حاوی حدود یک گرم و لوبیاهای قرمز و سیاه حدود ۲۰ میلیگرم است.
رنگ انتوسیانین ها بستگی به ساختار و میزان اسید ماده خوراکی دارد. بسیاری از انتوسیانین ها در شرایط اسیدی قرمز رنگند و هر چه میزان اسیدیته کمتر شود به رنگ آبی-بنفش نزدیک تر می شود.
این ماده همچنین در برخی ذرت ها یافت می شود.
ریاست این گروه تحقیقی بر عهده پرفسور کیرا تونلی بوده است.
او می گوید وقتی گروهش موش های آزمایشگاهی را تحت رژیم غذایی “قرمز و بنفش” قرار داده است، آسیب به قلب این حیوانات به میزان سی درصد کاهش یافته و چربی بدن آنها نیز کم شده است.
پرفسور تونلی می گوید مرحله بعدی کار او و گروهش، مطالعه تاثیر انتوسیانین بر انسان هاست.
اما خانم تونلی افزود که نتایج اولیه چشمگیر بوده و مردم نباید منتظر نتیجه آزمایش های بعدی بوده و از هم اکنون مواد گیاهی قرمز و بنفش را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.