در كودكان مبتلا به اوتيسم كمبود برخي ريزمغذيها شايع است. از جمله اين ريزمغذيها ميتوان به امگا3 اشاره كرد. تحقيقات نشان داده ميزان اسيدچرب امگا3 در خون و مغز اين كودكان در مقايسه با كودكان طبيعي كمتر است. فرضيههايي هم وجود دارد كه بيان ميکنند كمبود اسيدچرب امگا3 ميتواند دليل تشديد بيماري اوتيسم باشد بنابراين توصيه ميشود در برنامه غذايي کودکان مبتلا به اوتيسم و البته تمام کودکان، مواد غذايي حاوي اسيدچرب امگا3 مثل ميگو و ماهي تازه آبپز يا كبابي
(نه كنسروي و سرخشده)، مغز دانهها بهخصوص گردو و دانههاي روغني بهخصوص خرفه تازه گنجانده شود. مغزها و دانهها بايد تازه و سالم مصرف شوند زيرا اسيدچرب امگا3 در برابر حرارت حساس است و با بو دادن دانهها و مغزها، ويژگي و خواص مفيد آنها از دست ميرود.