-
نویسندهنوشتهها
-
۲۳ بهمن، ۱۳۹۲ در ۰۹:۲۳ #81839zahra jamshidiمشارکت کننده
به طور کلی رژیم مناسب برای درمان کیست تخمدان و نیز پیشگیری از آن، رژیم دیابتی و محدود از قندهای ساده است. در این رژیم قندهای ساده مثل آبنبات، شکلات، مربا، عسل، نوشابه، بستنی، شکر، قند، میان وعدههای چرب و شیرین نظیر چیپس و پفک، بیسکوئیت شکردار، کیک و شیرینی و به طور کلی هر ماده غذایی شیرین و قندی محدود میشود و غذاهای با کربوهیدراتهای پیچیده نظیر نان سنگک و سایر غلات کامل و سبوسدار، حبوبات، میوه و سبزی و نیز آجیل و مغزها مورد توجه قرار میگیرد. این رژیم از دو جهت به درمان کیست تخمدان کمک میکند: 1. کمک به کنترل قند خون 2. کنترل و کاهش وزن. البته رژیمهای دیگری نظیر رژيم حاوي كربوهيدرات و قند پايين که در آن به جای کربوهیدرات مصرف غذاهای پروتئینی نظیر مرغ و ماهی و آجیل و سویا افزایش یافته باشد نیز میتواند مناسب باشد. در این رژیم به مصرف روغنهای کانولا و کلزا توجه شده و روغنهای جامد و غذاهای چرب ممنوع میباشد.تحقیقات جدید نقش چربیها و روغنهای مصرفی در تنظیمات هورمونی بدن را بیش از پیش مورد تایید قرار میدهند. آنچه که محققان در تولید و ترشح هورمونهای مردانه و زنانه در ارجحیت میدانند نسبت W6 مصرفی به W3 مصرفی فرد است. از آنجایی که روغنهای W6 به میزان طبیعی در بسیاری از غذاها وجود دارند، افزایش مصرف روغنهایW3 مورد توصیه قرار میگیرد. مصرف مکمل W3 (3 کپسول در هفته) و نیز مصرف حداقل 2 وعده غذایی حاوی ماهی و غذاهای دریایی، مصرف مغزها، سویا، روغن بذرکتان و کانولا در تنظیم این نسبت بسیار کمککننده است و نقش مهمی در پیشگیری و درمان بیماریهای هورمونی نظیر کیست تخمدان خواهد داشت.مصرف مکمل ویتامین D و كلسيم نقش چشگمیری در کاهش مقاومت به انسولین و در نتیجه کنترل قند خون خواهد داشت که عامل مهمی در پیشگیری و درمان کیست تخمدان به حساب میآید. البته لازم است بدانید که بهترین مکملهای Ca جذبی به اندازه جذب Ca شیر دارند. ازین رو بهترین منبع تامین Ca مورد نیاز، مصرف شیر و لبنیات خواهد بود و بهترین راه تامین ویتامین D بدن قرار گرفتن در معرض نور خورشید 10 تا 15 دقیقه صبح و عصر خواهد بود.فعالیت بدنی نقش مهمی در کنترل قند خون، تنظیم چربی خون و کاهش وزن دارا میباشد که همگی از عوامل مهم در درمان کیست تخمدان هستند. حال این فعالیت بدنی مناسب میتواند به صورت پیادهروی 1ساعت در روز، با سرعت ثابت و سطح بدون شیب باشد یا ورزشهایی مانند شنا، دوچرخهسواری، و یا هر فعالیتی که بدن شما را به صورت هماهنگ به تحرک وامی دارد. فراموش نکنید که ضرورتی ندارد ورزش و رژیم غذایی حتما وزن شما را به وزن ایدهآلتان برساند بلکه کاهش 5 تا10 درصد وزن شما را به هدف درمانی کاهش وزن خواهد رساند.
۶ مهر، ۱۳۹۳ در ۰۲:۴۳ #101628nooraمشارکت کنندهسلام
من24 سالمه واسه رژیم کلینیک نوین ثبت نام کردم و علت رژیمم بیماری پلی کستیکه.قدم159 و وزنم 74 .دوست دارم بیشتراز 10درصد کم کنم آخه میخوام واسه بارداری هم اقدام کنم ..حالا سوال من اینه که با رژیم مخصوص پلی کیستیکها میشه تو این مدت وزنم متعادل بشه؟(چاقیمبرطرف بشه)
من سال 88 یه بار رژیم گرفتم وتو 5 ماه15کیلو کم کردم(رژیم مربوط به بیماریم نبود)۱۳ بهمن، ۱۳۹۳ در ۰۳:۲۴ #101714eliza_badrمشارکت کنندهخیلی مفید بود . . .
۱۰ اردیبهشت، ۱۳۹۴ در ۰۴:۰۱ #10172417مشارکت کنندهسلام
38 سالمه و تخمدان پلی کیستیک دارم که باعث نازایی شده وزنم 95 کیلو و قدم 156 لطفا منو با یک رژیم مناسب راهنمایی کنید -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.