یک متخصص تغذیه اظهار کرد: مواد نشاسته ای مانند نان و غلات حاوی مواد مغذی و ویتامین هایی هستند که در صورت عدم مصرف آنها در رژیم های سخت غذایی ، ریزش مو ایجاد می شود.
دکتر احمدرضا درستی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این که مواد نشاسته ای اصلی ترین گروه غذایی هستند که کلیه افراد بایستی حتما در رژیم غذایی روزانه از آن استفاده کنند، گفت: مواد نشاسته ای مانند نان، برنج، ماکارونی، جو، سیب زمینی، مقدار کمی پروتئین دارند ولی غنی از نشاسته و مواد انرژی زا، فیبر و برخی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. وی افزود: برخی افراد با نخوردن موادی مانند برنج دچار ریزش مو می شوند که این ریزش مو به خاطر کمبود ویتامین ها و مواد معدنی است که در نان و غلات وجود دارد. دکتر درستی با تاکید براین که کلیه افراد بایستی به طور روزانه مقداری مواد نشاسته ای مصرف کنند، گفت: حداقل مقدار مورد نیاز مصرف روزانه این مواد 5 تا 11 سهم (واحد) است که بسته به نیاز افراد این مقدار متفاوت است. این متخصص تغذیه افزود: در افرادی که نمی خواهند وزنشان تغییر کند و فعالیت چندانی هم ندارند، مصرف 5 سهم از این مواد کفایت می کند که باید صبح دو قسمت نان، ظهر 5 تا 6 قاشق غذاخوری برنج و شب نیز 2 برش نان (برش کوچک به اندازه یک کف دست) مصرف کنند. دکتر درستی در مورد مقدار مصرف مواد غذایی دیگر گفت: افراد باید روزانه 3 تا 5 واحد سبزی جات (هر واحد به اندازه یک بشقاب کوچک)، 2 تا 4 واحد از میوه ها و 3 تکه گوشت و 3 واحد لبنیات مصرف کنند.